Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Curb your enthusiasm , mates!

Πριν λίγο με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν κάποια πράγματα που μ'εριξαν κάτω από τα γέλια!
Έχει γυριστεί μια αυστραλιανή ταινία , 'The kings of Mykonos' η οποία σκίζει στο down under. Όπως καταλαβαίνετε από τον τίτλο , η ταινία έχει γυριστεί στη...Μύκονο και μάλιστα παίζει η ''είμαι λίγο απ'όλα -μοντέλο-παύλα-παρουσιάστρια-παύλα-πρώην αγαπημένη γνωστού τραγουδιστή-παύλα-ηθοποιός-τελεία και παύλα'' Ζέτα Μακρυπούλια. Ως εδώ όλα καλά , αλλά μετά άρχισαν οι δηλώσεις!!!
Πρώτα ο σκηνοθέτης της ταινίας δήλωσε ότι η κα. Μακρυπούλια είναι η Nicole Kidman της Ελλάδας!!! (όλα τα'χε η Μαριορή...μια ...Nicole της έλειπε...)
Ο πρωταγωνιστής της ταινίας όμως , ''έδωσε ρέστα'' όταν πήρε τη σκυτάλη και δήλωσε ότι διαφωνεί ριζικά με τον σκηνοθέτη! Η Ζέτα , είπε,  δεν είναι η Nicole Kidman της Ελλάδος αλλά η ...... (κρατηθείτε) ......η Catherine Deneuve της Ελλάδος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Είναι τόσο εξωφρενική η δήλωση που αδυνατώ να την σχολιάσω....!



Αχ , και τι σου έμελλε , Κατερίνα μου!!!

7 σχόλια:

  1. η Μακριπούλια δεν είναι καν η Ντούβλη της Ελλάδας. Αν ήταν θα ήξερε τουλάχιστον να πηδιέται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι, μόνον Deneuve?! Tσκ τσκ..τι μετριοπάθειες είν'αυτές...Είναι συνδυασμός Γκρέις Κέλι-Ντενέβ-Ο.Χέπμπορν και της Μις Θεσσαλικός Κάμπος 2008 και ΛΙΓΑ ΛΈΩ! 'νταξ;!

    Πάντως, μικρή πτωχή βαλκανικη χώρα είμεθα, ανάλογα σελέμπριτι θα έχουμε...μην ξιπαζόμαστε σαν τη μυλωνού πού'θελε τον άντρα της μαζί με τους πραματευτάδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. A ξέχασα...To Κings of Myconos είναι η συνέχεια της ταινίας Wog Boy όπου πρωταγωνιστούσε ο Ελληνοαυστραλός Νικ Γιαννόπουλος. Φοβερή φάτσα Ελληνα γιδόβλαχου-λαϊκουριά...ταλαντούχος...Σούπερ...θα τον δω! Κι ας παίζει η ... "Νικόλ" της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να'χαμε να λέγαμε! Τι να κλάσει το fille du Rer μπροστά στο fille du Mykonos. Να'σαι καλά, γελάσαμε και απόψε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ουάου! Πρέπει να είναι η ταινία του αιώνα!
    Νομίζω πως και λίγα λέμε για την ομορφιά, τη λάμψη και (Φ-υ-σ-ι-κ-ά) το ταλέντο της Ζέτας! Δεν έχει γεννηθεί ο άνθρωπος που θα μπορούσε έστω να συγκριθεί μαζί της! Να της μοιάσει δεν το συζητάω καν! Ένα ζωντανό παράδειγμα ότι "Υπάρχει Θεός"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. mahler μ'έβαλες σε δουλειά! Έψαχνα να βρω ποια είναι η Ντούβλη (έχω χάσει επεισόδια!) και τι έχει κάνει!!! Έμαθα βέβαια. Μάλιστα ένας φίλος μου είπε το εξής: Σε φανάρι τον πλησίασε μαύρος με dvd και του πρότεινε το πόνημα της Ντούβλη λέγοντας του : ''Πάρε κύριε , έχει κι υπόθεση''!!!




    madame de Kourelle σωστά το είπες: Τα ανάλογα σελέμπριτι έχουμε! Πάντως έχω περιέργεια να δω την ταινία. Τo wog boy δεν το έχω δει , θα ρωτήσω στο dvd club μήπως το έχουν.



    astakouli όντως για γέλια ήταν οι δηλώσεις! Το αστείο είναι ότι μέχρι τώρα δεν είχα ακούσει στο παγκόσμιο κινηματογραφικο στερέωμα να συγκρίνεται μια ενζενύ με την Ντενέβ! Να που έλαχε της Ζέτας η τιμή!



    vipera πάνω απ'όλα πιστεύω -κι εσύ φαντάζομαι ότι πιστεύσεις το ίδιο- ότι μέτρησε το ...ταλέντο της Ζέτας για να γίνει μια τέτοια δήλωση!! Στο ρημέικ της ''Αποστροφής'' να την προτείνουμε για πρωταγωνίστρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μα και βέβαια Crispy, τι άλλο θα ήταν το κίνητρο μιας τέτοιας δήλωσης;
    Όχι μόνο θα την προτείνουμε, αλλά θα την δεχθούν και χωρίς δεύτερη σκέψη! Κρίμα όμως που ο Kubrick έχει πεθάνει γιατί θα έπρεπε να ξαναγυρίσει το Μάτια Ερμητικά Κλειστά.. Δεν μου είχε αρέσει και τόσο, μιας και έπαιζε η άχαρη και ατάλαντη Νικόλ, και όχι το πρότυπό της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή