Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Όλα παίζουν το ρόλο τους...

Θα μου πείτε ότι έχετε με πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθείτε. Κι επίσης θα μου πείτε ότι τα προβλήματα της χώρας είναι ακόμα πιο σοβαρά που ...frankly, who gives a damn! Με τι; Θα σας πω.
Χθες με το γιαούρτωμα του προέδρου της ΓΣΕΕ (μπράβο σημάδι!) απολαύσαμε σκηνές ...απείρου κάλλους! Ο κύριος ΓΣΕΕ αντί να βγάλει ένα μαντίλι , να σκουπιστεί και να φύγει όσο το δυνατόν πιο αξιοπρεπώς , πήγε να το παίξει τσαμπουκάς (τα γνωστά αίματα της φυλής που βράζουν ''ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε!'' και τέτοια) και κατήντησε ...έτσι:

Μας ''προσέφερε'' το απαίσιο θέαμα των παραπανίσιων κιλών του , ''τυλιγμένα'' σε σκισμένα πουκάμισα και σακάκια... Οικτρό το θέαμα ...και για γέλια...Αν υποτίθεται πως είχε ένα κάποιο κύρος ως πρόεδρος της ΓΣΕΕ , τώρα πια αυτό -το κύρος- τσαλαπατήθηκε όπως το πουκάμισό του...Από την άλλη πάλι γέλασε λίγο το χειλάκι μας!!!

14 σχόλια:

  1. Εδώ και πολλά χρόνια crispy μου, οι εκ του Πασόκ προερχόμενοι πρόεδροι ΓΣΕΕ έχουν καταρρακώσει και έχουν εξευτελίσει την έννοια του συνδικαλισμού εξαργυρώνοντας την "καρέκλα" με βουλευτικούς υπουργικούς και λοιπούς θώκους: Ρωμαίος, Ραφτόπουλος,Καννελόπυλος, Πρωτόπαπας, Πολυζωγόπουλος και έπεται ....Παναγόπουλος! Δημιουργείται στον κόσμο η εύλογη εικόνα ότι μόνο για το βόλεμα τους ενδιαφέρονται! Γι' αυτό και ερημώσανε τα συνδικάτα ιδίως του ιδιωτικού τομέα όπου υπάρχει και ο φόβος! "Θα ρισκάρω τη θέση μου" σου λέει ο άλλος για να βολευτεί ο Παναγόπουλος! Άσε που υπάρχει και το άλλο το εξωφρενικό: Εδώ και πολλά χρόνια η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ αποτελείται από συνδικαλιστές των ΔΕΚΟ και του ευρύτερου δημόσιου τομέα με αποτέλεσμα να μην υπάρχει αντιπροσωπευτικότητα και τι γίνεται δηλαδή: πάνε οι ΄μονιμάδες του δημοσίου να κουβεντιάσουν με το ΣΕΒ για τις συμβάσει στου ιδιωτικού τομέα που δεν τους σφορούν με αποτέλεσμα να έχουν καταβαραθρωθεί τα εργασιακά δικαιώματα! Αυτά τα ξέρουνε καλά αυτοί που τον γιαούρτωσαν και τα γράφουνε στα έντυπα τους, μόνο που δεν έχουνε δυνατή φωνή γιατί δεν τους βγάζουνε βλέπεις τα κανάλια! Βγάζουνε μόνιμα τους ξεφτιλισμένους, γι' αυτό και η απονενοημένη και ακραία χθεσινή ενέργεια τους!
    Σε συγχαίρω πάντως εκ βάθους καρδίας για τη γενναιότητα της ανάρτησης σου που τη διακρίνει νεανικός οίστρος ανάλογος με "το λιμάνι της αγωνίας" και το "βίβα Ζαπάτα"!

    ΥΓ: από σήμερα περνάμε βιαίως στον ενικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τουλάχιστον θα μπορούσε να φοράει ένα φανελάκι (με μανίκι) μέσα από το πουκάμισο. Συγκρατεί τον ιδρώτα, προστατεύει το πουκάμισο και σε αντίστοιχες περιπτώσεις τον άμαχο πληθυσμό από το … θέαμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Crispy φοβερό θέαμα, μια βδομάδα θα γελάμε! Και τι δε θα δινα να του ρίξω εγώ το γιαουρτάκι 0%, ή έστω να είμαι παρών στη διάρκεια του... striptease.
    Αν γυριστεί σε ταινία λογικά θα είναι άνω των 17 οπότε με μεγάλη μου λύπη ανακοινώνω ότι δεν θα δω αυτό το αποτρόπαιο θέαμα... Πάλι καλά γιατί μετά δεν θα μπορώ να κοιμηθω (όχι ότι κοιμάμαι συνήθως, αλλά να μην χάσω και τελείως τον ύπνο μου).
    -Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;
    -Να υποθέσω.. Ένας ημίγυμνος γιαουρτωμένος που το παίζει τσαμπουκάς, σωστά;
    Καλημέρα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σε αυτή την φωτό είναι εντελώς ρόμπα ξεκούμπωτη σα να του σκίστηκε και το καλσόν χχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @
    navarino-s
    chic in greek
    vipera
    mahler 76
    στην επόμενη διαδήλωση τον βλέπω να φορά ολόσωμη φόρμα εργασίας και κράνος!





    navarino-s τα είπαμε και λίγο μέσω mail αλλά σε γενικές γραμμές η φωτογραφία αυτή θα μπορούσε άνετα να αντικατοπτρίζει την κατάντια του συνδικαλιστικού κινήματος. Και φυσικά το σχόλιό σου είναι ένα μικρό χρονικό αυτής της κατάντιας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα είπε όλα ο navarino. Οι άστοχες κινήσεις των εκάστοτε ηγεσιών της ΓΣΕΕ καταρράκωσαν την αξιοπρέπεια του συνδικαλιστικού κινήματος και απομάκρυναν τους εργαζόμενους από αυτό.

    Παρ΄όλο που είμαι αντίθετη σε κάθε είδος βίας, ομολογώ πως ένοιωσα παγερά αδιάφορη για το συγκεκριμένο περιστατικό. Αντίθετα το θεωρώ φυσιολογικό επακόλουθο της πορείας των επίσημων οργάνων του συνδικαλισμού στην Ελλάδα.

    Παρ΄όλα αυτά αναζητώ μια εναλλακτική λύση την οποία δυστυχώς δεν βρίσκω (μέχρι στιγμής)

    Καλώς σε βρήκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. dyosmaraki καλημέρα και καλωσόρισες! Ναι, δυστυχώς είναι ακριβώς όπως τα γράφει ο navarino-s τα πράγματα στο συνδικαλιστικό χώρο στην Ελλάδα. Το μόνο που ενδιέφερε τους εκάστοτε προέδρους ήταν η ανέλιξη σε πολιτικές θέσεις. Όσον αφορά τον κύριο της φωτογραφίας , για μένα έπρεπε να παραδεχτεί ότι ο κόσμος είναι δικαίως αγανακτισμένος μαζί τους. Δεν είναι κακό να παραδεχόμαστε τα σφάλματά μας αλλά σ'αυτή τη χώρα το αποφεύγουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δε ξέρω κατα πόσο άξιζε να γιαουρτωθεί ο συγκεκριμένος (όλο και κάποιος καλός λόγος θα υπήρχε) πάντως γενικά χάρηκα που γιαουρτώθηκε κάποιος. Το είχα ανάγκη πραγματικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. όσο τραγική ήταν η επαίσχυντη επίθεση στον Γλέζο, άλλο τόσ γέλιο έριξα με αυτή τη φωτό, πραγματικά πολύ συμβολική για την κατάντια του συνδικαλιστικού κινήματος, ο βασιλιάς (διάβαζε εργατοπατέρας) είναι γυμνός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. zekia ελπίζω να υπάρξει συνέχεια στα γιουρτώματα και τις επόμενες φορές γιουρτομένοι να είναι πολιτικοί , βουλευτές , υπουργοί! Εκεί πια θα το χαρεί σύμπασα η χώρα!



    blackened όπως το είπες ''ο βασιλιάς είναι γυμνός'' -κριμα που δεν είναι και κανας γυμνασμένος , τουλάχιστον θα σώζονταν τα μάτια μας από το οικτρό θέαμα!
    Αυτό πια με τον Γλέζο ήταν το λιγότερο απαράδεκτο. Για κάποιους άλλους - ας πούμε υπουργούς προστασίας του πολίτη (!) - ήταν απλά...''ένα ατυχές περιστατικό''....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. βρομιστεράκι ευχαριστώ! Έτσι κι αλλιώς ο τύπος πήγαινε γυρεύοντας κι από κάτι συνεντεύξεις που δίνει , μάλλον ακόμη πάει γυρεύοντας ...και θα τον έχω από κοντά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θλιβερά όμως όλα αυτά στο τέλος. Γυρνάω μόνιμα στο τέλος του μήνα και ευτυχώς αν μη τι άλλο έχω καταφέρει στη ζωή μου να κρατώ κάποιες αποστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. tom εύχομαι καλή επιστροφή. Όσο για τα όσα συμβαίνουν εδώ , εύχομαι όλη αυτή η κατάσταση να είναι και μια καλή ευκαιρία να αλλάξει ο Έλληνας νοοτροπία....τουλάχιστον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή