Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

G & G.G.G

Germans & Greeks Getting Grumpy!
Έτσι λοιπόν, ένα γερμανικό περιοδικό, το focus , κυκλοφόρησε με βασικό θέμα την Ελλάδα - ξέρετε τα γνωστά , την οικονομική κατάσταση της χώρας , πόσο λαμόγια είμαστε κλπ-  κι εξώφυλλο την Αφροδίτη της Μήλου να κάνει μία-ας την πούμε-  απρεπή χειρονομία.
Για το εξώφυλλο το μόνο που έχω να πω ότι δεν είναι καθόλου...''schick''.
Και δεν θα σχολιάσω το κείμενο γιατί δεν το έχω διαβάσει.
Αλλά θα σχολιάσω μία από τις πολλές εξωφρενικές δηλώσεις Ελλήνων πολιτικών , εκείνη του κου. Πετσάλνικου. Μέσες άκρες είπε, πώς τολμούν οι Γερμανοί να ομιλούν από τη στιγμή που εμείς πήραμε τα τελευταία 50 χρόνια 2 Νόμπελ Λογοτεχνίας ενώ εκείνοι δεν κατάφεραν να επαναλάβουν ούτε το...θρίαμβο του Μπετόβεν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
''Από την Πόλη έρχομαι και στην κορυφή κανέλα''..............
Να θυμίσω στον κο. Πετσάλνικο τους:
Kraftwerk
Can
Rammstein
Einsturzdende Neubauten
Την ανυπέρβλητη Nina Hagen!
Τς. τς, τς αδιάβαστο σε πιάσαμε κύριε πρόεδρε της Βουλής. Α , και κάτι άλλο. Μόλις πέρσι πήραν Νόμπελ Λογοτεχνίας οι Γερμανοί έστω και μέσω της ρουμανική καταγωγής Herta Miller.


Y.Γ.: Δηλώσεις άλλων Ελλήνων πολιτικών είναι ακόμα περισσότερο εξωφρενικές που πραγματικά καταντούν...ανάξιες σχολιασμού!

5 σχόλια:

  1. Νομίζω η ανάρτησή σου δε θα μπορούσε να έχει καλύτερο τίτλο!
    +1 από μένα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αλήθεια είναι οτι δε χάρηκα με το συγκεκριμένο σχόλιο και με ενόχλησε λιγάκι το ύφος και ο τρόπος του. Απο την άλλη οι Γερμανοί έχουν δίκιο απ'όποια μεριά κι αν το πάρουμε. Δε μπορώ καν να διανοηθώ πως φαίνεται ένας Έλληνας στα μάτια ενός τυπικού άκρως νοματαγή και πειθαρχημένου Γερμανού στη συγκεκριμένη φάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βρομιστεράκι ευχαριστώ! Έχω προσέξει ότι πολλές αντιδράσεις πολιτικών μας γίνονται εν θερμώ κι αυτό δεν είναι...πολιτική ούτε καν μικροπολιτική αλλά μικροπρέπεια και..κατινιά.




    zekia εκτός από εξωφρενική ήταν εντελώς άστοχη η δήλωσή του. Τι ήθελε να πει ο ''ποιητής'';;;
    Στα μάτια των κεντροβορειοευρωπαίων μάλλον δεν είμαστε...ό,τι καλύτερο αλλά μπορούμε να βρούμε κατανόηση στην...Μεσόγειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόσο με εκνευρίζουν οι πολιτικοί, οι οποίοι αν είχαν κλειστό το στόμα τους θα ωφελούσαν με αυτό τον τρόπο περισσότερο τη χώρα...
    Τώρα θυμήθηκα τον αγαπημένο κύριο Βύρων Πολύδωρα, για χάρη του οποίου παρακολουθούσα τακτικά τα δελτία ειδήσεων,καθώς έριχνα το γέλιο της ζωής μου με τις ... βλακείες που έλεγε!
    Όσο για τον κο Πετσάλνικο, δύο νομπελίστες ξέρει όλους και όλους και είναι και οι δύο Έλληνες, να μην το πει..
    Τέλος, αυτόν το θρίαμβο του Μπετόβεν δεν τον θυμάμαι, πρέπει να ήμουν πολύ μικρή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. vipera εν τω μεταξύ έμαθα ότι ο κος. Πετσάλνικος είναι παντρεμένος με Γερμανίδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή