Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Πριν και μετά (+ quiz!)

Πριν λίγες μέρες το βρομιστεράκι μού έστειλε μια σειρά άγνωστων φωτογραφιών διάσημων προσώπων ανάμεσα στις οποίες εντόπισα ετούτη του  George πριν γίνει ωραίος και σέξι.

Λοιπόν , ο αγαπημένος μας George είχε παίξει στην ταινία ''Michael Clayton'' με την Tilda Swinton . Η οποία Tilda είχε παίξει στο ''Burn after reading'' με τον Brad Pitt . Ο οποίος Brad είχε παίξει σε μια πολύ ενδιαφέρουσα ταινία με μια πολύ όμορφη ηθοποιό.

?
 Η οποία πολύ όμορφη ηθοποιός είχε παίξει σε μια πασίγνωστη ταινία -με εξαιρετική μουσική-  με την αδυναμία της Crispy , τον Daniel Day Lewis . Ο οποίος Daniel είχε παίξει στο ''The age of innocence'' με την belle Michelle Pfeiffer . Η οποία Michelle είχε παίξει στο ''One fine day'' με τον πολύ κούκλο , πολύ gorgeous , πολύ charming και πολύ sexy πια George , o οποίος όπως διαπιστώνετε δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό ''καλό'' του εαυτό!!!

Μα το θέμα μας δεν είναι ο George αλλά ποιος λείπει από το σινέ-γαϊτανάκι και ποιες είναι οι δυο ταινίες συνδετικοί κρίκοι!
 Και για να παραφράσουμε τον τίτλο της γνωστής καλής ταινίας που σκηνοθέτησε ο George κι έτσι απέδειξε ότι δεν είναι just another pretty face :
''Good day and good luck''
************************************************
UPDATE (λίγες ώρες μετά)
Μόλις συνειδητοποίησα ότι τηρουμένων των αναλογιών το quiz μου θα μπορούσε να έχει 2 λύσεις!!! Για να δω πόσο δυνατοί είστε!!!

9 σχόλια:

  1. Ω! Την έχω την μία εκδοχή σίγουρα!
    Αλλά δεν θα τη πω ακόμα...θα αφήσω τον Tyler Dyrden να μιλησει γιατί η μία είναι η αγαπημένη του ταινία από όπου πήρε και το όνομά του ;)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λοιπόν έφαγα φλας και ξανάρθα...
    Δεν βρήκα το πρώτο που ηταν αυτονόητο και βρήκα το δευτερο πριν...και ακόμα περιμένω τον Tyler να απαντήσει... :PPP
    Λοιπόν η μία εκδοχή είναι η Medeleine Stow.
    Πρώτη ταινία το 12 monkeys
    Δευτερη το Last of the Mohicans
    Και crispy, όσο καλό ost έχει το ένα, εξίσου καλό έχει και το άλλο!
    Και τα δύο σε περίοπτη θέση στα cd μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Crispy είδα αυτή τη φάτσα.. Και λέω, κάπου δεν την έχω ξαναδεί? Τι μου θυμίζει?? Διάβασα ότι ο Clooney έχει σχεδόν τέλειες αναλογίες προσώπου... Μη σου πω και όχι μόνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλήθεια τι απέγινε η Stowe; Το soundtrack to the Last of the Mohicans μόνιμη παρουσία στο mp3 player.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρομιστεράκι τι να πω ! Είσαι καταπληκτική! Βρήκες και τις δύο εκδοχές ! Βασικά η Stowe ήταν η πρώτη μου απάντηση και μετά μού ήρθε κι εμένα φλασιά κι είπα ''ωχ παίζει κι η Μπόναμ Κάρτερ''. Με τόσες σωστές απαντήσεις δικαιούσαι το κατιτίς σου. Θα επιληφθώ του θέματος και θα στρωθώ στο ψήσιμο!




    vipera ok είναι ωραίος και σέξυ και γοητευτικός αλλά δεν μπορώ να πω ότι με ξετρελλαίνει, not my type really. Προτιμώ τον Daniel Day Lewis!




    tom το ίδιο αναρωτιέμαι κι εγώ. Έπαιξε πολύ κι ακούστηκε στα 90s αλλά μετά ....Πάντως τη θεωρώ εκτός από πολύ όμορφη -κλασσική ομορφιά - και ταλαντούχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαχα crispy άσε και το δώρο μου ήταν η φανταστική συνταγή με τα μπισκοτάκια αμυγδάλου... Δεν ξέρω βέβαια αν χαρείς όταν δεις τι έφτιαξα με αυτή...! Σου στέλνω μειλ να πάρεις μια ιδέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. βρομιστεράκι τα μπισκοτάκια είναι φο-βε-ρά!!! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για να μην αναρωτιέται ο κόσμος περι τίνος πρόκειται...ιδού και μια φωτογραφία :)

    http://i98.photobucket.com/albums/l276/bromisteraki/IMG_0152.jpg

    Crispy ήταν πεντανόστιμα πάντως. Η καλύτερη συνταγή για μπισκοτάκια αμυγδάλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. βρομιστεράκι είναι από γαλλικό περιοδικό η συνταγή. Κι εγώ κατενθουσιάστηκα όταν τα πρωτοέφτιαξα. Έπονται κι άλλες συνταγές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή