Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Ίος 2

Στην Ίο γινόταν το έλα να δεις από νεαρούς Αυστραλούς! Το έχουν κάνει το νησί κανονική παροικία και γλεντοκοπούν (ως γνήσιοι απόγονοι των Ιρλανδών*) μέχρι πρωίας. Ακούς παντού τα βαριά Αγγλικά τους- Αγγλικά που δεν καταλαβαίνει κανείς (εκτός βέβαια από την Crispy που ήταν κάποτε Αυστραλάκι) πόσο μάλλον ένας πτυχιούχος ταπεινού Lower (έμαθα ότι στη χώρα της αρλούμπας μπορείς να γίνεις σύμβουλος υπουργείου ως κάτοχος του ευκαταφρόνητου, δακτυλοδεικτούμενου  Lower αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία). Bέβαια είναι τυχεροί οι Αυστραλοί. Είναι οι κάτοικοι της μόνης χώρας που -προς το παρόν- δεν έχει ιδέα τι σημαίνει οικονομική κρίση, Τρόικα, μνημόνια, Σαμαράς , Στουρνάρας, περικοπές, χαράτσια κλπ κλπ. Έτσι λοιπόν, τέλη Σεπτέμβρη σχεδόν,  οι Roos, όπως λένε χαϊδευτικά τους Αυστραλούς, δίνουν ζωντάνια στο πανέμορφο αυτό νησί με τις άπειρες παραλίες.

* Στο νησί κάποτε γινόταν της τρελής από Ιρλανδούς εξ ου και το Irish Over Seas























 Μα τι είναι η -πανέμορφη- πατρίδα μας;.......

3 σχόλια:

  1. Γεια σου crispy!! Μυρίζει θάλασσα το post σήμερα. Αξίζει να το ζήσουμε λίγο ακόμη το καλοκαιράκι!! Η Ιος είναι υπέροχη!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Hello Crisp, λες να αρχίσω να ψήνομαι για Κυκλάδες τελικά??? Τέλειες οι photos σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δέσποινα
    γεια σου! Είναι τόσο ωραίο αυτό το μικρό καλοκαιράκι που δεν το χορταίνω!
    Αχχχ ετούτες οι ελληνικές θάλασσες και εκείνο το απέραντο γαλάζιο... είναι μεγάλες μεγάλες πλανεύτρες καθότι πανέμορφες και μοναδικές...




    Μαρία
    Καλώς όρισες στην μπλογκόσφαιρα. Καλή αρχή στο γεμάτο Αιώνια Πόλη μπλογκ σου!
    Οι φωτογραφίες θα ήταν καλύτερες αν είχα και καλύτερη μηχανή. Προς το παρόν μένουμε με αυτήν την ταπεινή Νikon τσέπης των 8 (μόλις) mp!

    ΑπάντησηΔιαγραφή