Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Sexy cities


Κοίτα! Αν τη δεις από συγκεκριμένα  (πολύ συγκεκριμένα , μα παρα πολύ συγκεκριμένα!) σημεία και δεν ξεχάσεις να φορέσεις happy glasses, είναι...κουκλάρα! Κι ο ουρανός! Αν τύχει και φυσήξει βοριαδάκι πουθενά μα πουθενά δεν θα σου τύχει τέτοιο γαλάζιο! (ε , είπα κι εγώ να παινέψω λίγο το σπίτι μας...)

Blimey! Σύμφωνα με τους London Times - εφημερίδα της οποίας οι συντάκτες δεν κάνουν άλλη δουλειά από το να συντάσσουν λίστες!- η Αθήνα δεν συγκαταλέγεται στη λίστα των 12 πιο σέξι πόλεων στον κόσμο!!! Ωιμέ......! Και τώρα πώς θα ζήσουμε χωρίς να είμαστε σέξι; Πραγματικά , απορώ γιατί βρεθήκαμε εκτός δωδεκάδας!
Πάμε να δούμε εν τάχει τη λίστα η οποία ξεκινά ovviamente με την Αιώνια Πόλη! Πάλι καλά! Παρίσι , εννοείται . Λονδίνο , αν δεν παινέψεις το σπίτι σου... Bath , Ε; Τι; Ωραία πόλη , πραγματικά όμορφη, gorgeous  & charming αλλά σέξι;


Πάρτε και μια γεύση από το πολύ γοητευτικό (αλλά όχι σέξι!) Bath

Οι υπόλοιπες επιλογές έχουν ''Sex & the city'' ήτοι Νέα Υόρκη , (First we take Manhattan , then we take) Bερολίνο , Στοκχόλμη -πολύ της μοδός η σκανδιναβική πρωτεύουσα , Αγία Πετρούπολη -μάλιστα η εφημερίδα γράφει ότι είναι σέξι 24/7 ! Επίσης sexy Σεβίλλη , Ταγγέρη και Αβάνα κι η λίστα κλείνει με Κωνσταντινούπολη-η πιο κοντινή σε μας πόλη!

13 σχόλια:

  1. όχι οτι η Αθήνα είναι σεξι πόλη αλλά απο την Κωνσταντινούπολη είναι απείρως πιο σέξι!! Ακου Κωνσταντινούπολη! Θα πηδηχτώ απ'το παράθυρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά καλέ που είναι σέξυ η Κωνσταντινούπολη και η Αβάνα και δεν είναι σέξυ η Αθήνα.. Μάλλον θα έχει καιρό να κάνει σεξ όποιος το έγραψε το άρθρο και δεν θυμάται καλά τι σημαίνει ο όρος..:-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια μέρα θα τα εγκαταλείψω όλα και θα πάω να μείνω στην Κούβα... Μακριά από τη βροχή, επιτέλους!
    Ή στο Λονδίνο (και ας βρέχει, θα κάνω υπομονή)!
    Ή στη Ρώμη!
    Ή στη Γρανάδα!
    Ή.........!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @zekia
    @fevis
    Αν και δεν έχω πάει ποτέ στην Κωνστσντινούπολη* , μου κάνει εντύπωση που κι οι δύο επιμένετε -και μάλλον έτσι είναι- ότι δεν είναι σέξι πόλη!
    * αποφεύγω να την επισκεφτώ γιατί ξέρω ότι θα γυρίσω αρκετά κιλά βαρύτερη- κι απ'την βαλίτσα μου θα τρέχει...σιρόπι!!!




    vipera να υποθέσω ότι πάλι έβρεχε στα Γιάννενα; Προσοχή πάντως, στην Αβάνα βρέχει πολύ! Για την Γρανάδα δεν γνωρίζω , μάλλον πρέπει να ρωτήσεις την Μίκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και βροχή, και χιόνι, απ' όλα τα καλά, δόξα το θεό... Ωχ αφού βρέχει στην Αβάνα αποκλείεται! Το πολύ πολύ ένα νησάκι στην Καραϊβική, για λίγους μήνες το χρόνο! Τώρα που το λες, και στη Γρανάδα πρέπει να βρέχει, αλλά από εδώ σίγουρα λιγότερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητή Crispy ακόμα και στα πολύ συγκεκριμένα σημεία που αναφέρεις στη λεζάντα της φωτογραφίας σου, κάνουμε ότι μπορούμε να δείξουμε την τσαπατσουλιά και την προχειρότητα που χαρακτηρίζει τον νεοέλληνα. Όπως βλέπεις οι ταράτσες των κτηρίων στο αριστερό κομμάτι της φωτογραφίας σου είναι γεμάτες κεραίες, αυθαίρετες κατασκευές, ελενίτ, διάσπαρτες τέντες κλπ. Αν υπάρχει μια τέτοια κατάσταση τόσο κοντά σε ένα μνημείο παγκόσμιας εμβέλειας όπως ο Παρθενώνας, και ξέροντας τι γίνεται στις υπόλοιπες γωνιές της πόλης, τότε σίγουρα δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε την πόλη μας όμορφη. Όσο για σέξι? Είναι όσο σέξι μπορεί να είναι μια 70χρονη πρώην ωραία, η οποία συνεχίζει να ντύνεται με τα ρούχα της νιότης της και αρνείται να δει τον εαυτό της στον καθρέφτη τα τελευταία 40 χρόνια.

    ΥΣ: Σχετικά με τη σχέση Κωνσταντινούπολης και έξτρα κιλών, την προσδιορίζω στο ένα επιπλέον κιλό την ημέρα για τις πρώτες τρεις και από μισό τις υπόλοιπες μέχρι τη συμπλήρωση 10ημέρου ... κόλαση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. vipera διακρίνω μια αδυναμία στην ...Καραϊβική! Πάντως για την Γρανάδα ,μπορώ να σου πω ότι είναι η πιο κρύα πόλη της Ανδαλουσίας!




    chic in greek έχεις δίκιο... Έτσι για την ιστορία, την φωτογραφία την έχω βγάλει από το Νέο Μουσείο Ακρόπολης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλέ το Rio de Janeiro που είναι;!
    Bad journalism:P όχι και το Bath sexy! Romantic ok, sexy nooo!!!
    Καλώς σας βρήκα!:D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. cibusi καλωσόρισες! Ναι , έτσι είναι , ούτε μια πόλη από την (καυτή) Νότια Αμερική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ακριβώς! Την ίδια απορία έχω!
    Κάποιος τα πήρε...χοντρά ή σε είδος στις πόλεις που αναφέρθηκαν!xixi!:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. cibusi Ή μάλλον τα κριτήριά τους -όποια κι αν είναι αυτά!- είναι ελαφρώς ασυνήθιστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το τι είναι σέξυ το νοιώθει ο καθένας και για τον εαυτό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. tom δεν κατάλαβα τα κριτήρια των συντακτών του άρθρου. Προφανώς το να είναι σέξυ κανείς έχει σχέση με το πώς νιώθει ο ίδιος κι όχι....σε ποια πόλη ζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή