Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Την είδα την....αυγούλα.

Πάει καιρός που η υποφαινόμενη ξύπνησε ένα πρωινό και συνειδητοποίησε ότι είχε μπαφιάσει από την ''ποιότητα'' της ελληνικής τηλεόρασης, ιδιαίτερα από τις ''ποιοτικές'' ειδήσεις των ''ποιοτικών''' καναλιών. Αποφάσισε να βγάλει τη συσκευή από την πρίζα και μάλιστα δεν υπέκυψε ούτε στην εκβιαστική ''ομορφιά'' της ψηφιακής εποχής -τρομάρα μας! Για ενημέρωση στράφηκε προς τον χαρούμενο κόσμο του internet όπου όλα είναι ανοιχτά κι ανεξέλεγκτα κι είπε να ξεφυλλίζει τα site των ''ποιοτικών'' ελληνικών εφημερίδων. Ώσπου προχθές ξύπνησε έντρομη συνειδητοποιώντας ότι περισσότερες φορές έβλεπε στα site αυτά τη φωτογραφία του θερμοκέφαλου εκπροσώπου της  Ακατανόμαστης Αυγούλας παρά του πρωθυπουργού της χώρας!!
 Κι από την πολλή την...Αυγούλα της ήρθε ...αναγούλα....





Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί οι οπαδοί της ''Αναγούλας'' είναι τόοοοοοοοσο ανορθόγραφοι; Ή απλά κάποιοι τρολλάρουν στους σχολιασμούς;
Είδα το εξής ''είμασται πρότο κόμα'' !!!!!!
Κε σκαίφτοικα ώτη αν πωταί υ ''Αναγούλα'' γείνη... πρότο κόμα , ω κως. Μπαμπινιώτης θα πραίπυ να αιπαναιφέβρη τοι γραματηκεί τοις αιληνυκοίς γλόσας!!!!


''Αυγή'' από εδώ , ''Αυγή'' από εκεί αλλά δε λέει να ξημερώσει σε αυτή τη χώρα.......

2 σχόλια:

  1. Συντάσσομαι μαζί σου σε ότι έθιξες!!!! Ακριβώς έτσι τα σκέφτομαι κι εγώ.....

    Καλημερίζω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έφη
    Καλημέρα!
    Δυστυχώς η κατάσταση πια είναι ανεξέλεγκτη κι επικίνδυνη. Και μπορεί να μην είναι ακόμα...''πρότο κόμα''. ούτε και ''δαίφταιρω'' αλλά σίγουρα το ''τρείτω'' και μακρύτερο είναι πια!! Συγγνώμη κιόλας, τι να πω έχω χάσει τους τρόπους μου με δαύτους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή