Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Αχ καλέ! Να κι ένα χαρμόσυνο νέο!

Αχχχχ, καλό μου χιπστεράκι....Στα σαράντα αντί για κόλλυβα θα σου έχω μακαρόν από το Ζόναρς!!!



Πολιτικοί αλληλοβρίζονται χυδαίως, ακροδεξιές ναζιστικές οργανώσεις ξεσαλώνουν, ο Στουρνάρας όλο απειλεί με παραίτηση κι όλο τα γλυκά μάτια κάνει στον Τόμσεν, η τριάδα της συγκυβέρνησης όλο τάχα μου τσακώνεται αλλά πάντα για το καλό της πατρίδας συμφωνούν ομόφωνα  σε περισσότερες περικοπές, το ένα σκάνδαλο ακολουθεί το άλλο και μένει να αναρωτιέσαι άμοιρε κάτοικε αυτής της χώρας: Υπάρχουν καλά νέα;

Ω ναι! Ένα τουλάχιστον καλό νέο υπάρχει. Και δεν αναφέρομαι στην ανεκδιήγητη, αποτυχημένη συναυλία του ''συνθέτη'' της μιας νότας.
Όχι! Αναφέρομαι στον ''θάνατο'' του.....Hipster!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Στη lifo επιτέλους είδαν το φως το αληθινό κι είδαν τι κουμάσια είναι οι hipster! Να με συγχωράτε για το λανγκουιτζ αλλά εγώ δεν είμαι τόσο μορφωμένη όσο τα χιπστεράκια που ''όργωναν'' την πόλη με τα δεκάδες πτυχία (κυρίως από πανεπιστήμια της Αγγλίας) ανά χείρας!!

Σας είχα επισημάνει το ''χιπστερικό'' ανοσιούργημα αρκετές φορές. Τις τελευταίες φορές ήταν εδώ κι εδώ . Την τελευταία φορά που κόντεψα να λιντσάρω hipster ήταν στο μετρό -τους εντοπίζει κανείς να βγάζουν βόλτα τα καλογυαλισμένα πανάκριβα ποδήλατα τους- ο οποίος αφού είχε βάλει στη μέση του βαγονιού την πανάκριβη ποδηλατάρα του, γκρίνιαζε σε φίλο του για την πλατεία που θα φτιαχνόταν έξω από το σπίτι και -οϊμέ!- αναρωτιόταν πού θα έβαζε να παρκάρει το αυτοκίνητο του!!!

Αυτά! Τι χαρά! Για 10-15 λεπτά της ώρας ξέχασα και τη ρημάδα την κρίση!

Αγαπημένος των hipster ήταν ο Bon Iver. Τον ακούς και προλαβαίνεις να πάρεις κάναν υπνάκο μέχρι να τελειώσει το τραγούδι!!

Εμείς σήμερα θα βάλουμε κάτι ''βρώμικο'', θα βάλουμε κάτι που ούτε κάτα διάνοια θα άκουγαν οι hipster!




 Και τέλος το καλύτερο σχόλιο που διάβασα στη lifo πάνω στο θέμα και τα λέει όλα:


-Πόσοι hipsters χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα?
-Είναι ένας περίεργος αριθμός, δε θα τον καταλάβεις...

6 σχόλια:

  1. Ωραία, ωραία!

    Η συγκεκριμένη κατηγορία ήταν του στυλ: "ότι ανεβαίνει, κατεβαίνει".

    Όσο, όμως, ο κύριος Τσαγκαρουσιάνος τους "αδειάζεϊ" στο editorial του και διατείνεται ότι επειδή το χαρτί ακρίβυνε θα το σκέφτεται 2 και 3 φορές σε ποιον/α δίνει βημα, τόσο στην ηλεκτρονική έκδοση "ζουν και βασιλεύουν" οι "τρέντουλες" και γράφουν... ανέξοδα! Το μόνο καλό είναι ότι κάποιος έκανε την αρχή. Άντε, γιατί δεν μπορούμε άλλα κοκάλινα Ray Ban και πόλο μπλουζάκια Lacoste συνδυασμένα με ότι να' ναι. Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε ναι,ο κος. Τσαγκαρουσιάνος δεν είναι άμοιρος ευθυνών αφού τόσο καιρό τους έδινε στέγη και στοργή. Δεν ξέρω τι τον ώθησε κι αυτόν να δει το ...φως το αληθινό (!), αλλά όπως είπατε , έγινε η αρχή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τελικά επιβεβαιώνεται η γνώμη μου για το πόσο εμετικό έντυπο είναι η Lifo. η κουραδοφυλλάδα που μας τα έκανε τσουρέκια με τους hipsters τώρα μιλάει για των θάνατό τους. Ούτε για την τουαλέτα αυτό το έντυπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mahler
    καλημέρα! Να ξέρουν κάτι εκεί στη lifo, ότι τα φαντάσματα των hipster θα στοιχειώνουν για πολύ καιρό τη φυλλάδα. Ηθελέστα και παθέστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή