Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Grouchy Crispy strikes again!

AGAIN??????????

Κάποια από τα πράγματα που μ'ενοχλούν:
  • Η απλυσιά - άνθρωποι που έχουν καιρό να κάνουν μπάνιο κι οι μασχάλες τους εκπέμπουν φονικές μυρωδιές
  • Άπλυτα ρούχα. Φίλε , εκείνο το μπουφάν που φορούσες όλο το χειμώνα , βγάλ'το επιτέλους! Έχει ''αρπάξει''!
  • Να μασούν τις τσίχλες ωσάν κατσίκες.
  • Να τρώνε με το στόμα ανοιχτό.
  • Να μιλούν εξωφρενικά δυνατά στα κινητά.
  • Οι οδηγοί που παρκάρουν στα πεζοδρόμια.
  • Οι οδηγοί μοτοσυκλετών που οδηγούν στο πεζοδρόμιο κι έχουν την απαίτηση εσύ ο πεζός να κάνεις στην άκρη να περάσουν.
  • Που ρίχνουν το σκουπιδάκι κάτω ενώ το καλαθάκι απορριμάτων είναι δίπλα.
  • Αυτοί που δεν ξέρουν πώς να κινηθούν ή να σταθούν στα ΜΜΜ.
  • Η αγενής κι άξεστη συμπεριφορά υπαλλήλων ή πωλητών. Καταλαβαίνω ότι όλοι έχουμε προβλήματα , καταλαβαίνω ότι όλοι έχουμε στριμωχτεί ή θα στριμωχτούμε, αλλά η δουλειά είναι δουλειά κι όταν εξυπηρετείς πρέπει να είσαι -έστω και με νύχια και με δόντια - άψογος κι ευγενικός.
Το δια ταύτα: Άξεστε , κακότροπε , άνανδρε ,  αμόρφωτε , απαίδευτε υπαλληλάκο της Cosmote στην Πανεπιστημίου & Στοά Πεσμαζόγλου , που χωρίς λόγο κι αιτία μου φέρθηκες αγενέστατα σήμερα το πρωί, έχω να σου πω ότι ...you're just a piece of shit.

Υ.Γ.: Αφού άκουσα αδικαιολόγητα , τα εξ αμάξης από τον υπαλληλάκο , σηκώθηκα κι έφυγα και πήγα στον ΟΤΕ της Σταδίου , όπου η συμπεριφορά τους ήταν κάτι παραπάνω από άψογη και σε πέντε -ήρεμα- λεπτά είχα τελειώσει τη δουλειά μου.

10 σχόλια:

  1. Δηλαδή σε ενοχλεί όταν σε ένα βαγόνι από τους 100 επιβάτες θέλουν να βγουν και οι 90 πρώτοι? Ή μήπως στην στάση του λεωφορείου, από τα 100 άτομα και πάλι, τα 90 θέλουν να μπουν πρώτα?

    Είσαι περίεργος άνθρωπος...(ηχητικό συνοδευτικό εφφέ το γνωστό τς τς τς!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεχασες το καλυτερο: Πρωτα βγαινουν απ'τα βαγονια και μετα μπαινουν μεσα! Ζωα!
    Ειναι πραγματικο σπασιμο να θελει να μπει ο κοσμος πριν βγεις εξω.
    Μια φορα σταθηκα μπροστα στην πορτα και με το που ανοιξε, βγηκα αδιαφοροντας ποιον σπρωχνω. Και μια χοντρη κυρια ηρθε μπροστα μου και κατι ειπε με ξυνισμενο υφος και δεν με αφηνε να περασω. Παρακμη λεμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά απο την δημοσίευση ενός τραγουδιού του Marco Masini σε παλαιότερο post σου, έχω να δηλώσω πως σαν Masiniano πωρωμένος που είμαι, μπαίνεις επίσημα υπο την προστασία μου.
    Πες μου ποιος είναι να του δείξω πως εξηγούμαστε εμείς στην αγένεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θυμάμαι το καλοκαίρι που βγαίναμε με τα παιδιά στη γειτονιά ερχόταν ένας με την ίδια μπλούζα επί μία βδομάδα, παίζαμε ίδρωνε, και η ιδρωτίλα... αφόρητη!
    Πλάκα μου κάνεις τώρα; Υπάρχει έστω και ένας υπάλληλος σε αυτή τη χώρα που να συμπεριφέρεται αγενώς; ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ! Σου το υπογράφω! Αν υπάρξει έστω και ένας δεν θα τραγουδήσω ποτέ τον ύμνο της Ρεάλ.. Έτσι και αλλιώς δεν τον ξέρω!! Καλή επιτυχία στα Μπαρτσάκια απόψε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kameleon αυτός ο κατάλογος είναι το 1ο μέρος του προλόγου όσων μ'ενοχλούν!
    Έχεις δοκιμάσει να ανεβείς σε λεωφορείο στον Αγ. Δημήτριο σε ώρα αιχμής; Το τι κλωτσιά , σπρωξιά κι αγκωνιά έχω φάει δε λέγεται! Το έχω πάρει απόφαση πια και περιμένω στωικά να μπω τελευταία.
    Εγώ περίεργη;; Εγώ γκρινιάρα;; Τς , τς , τς...







    sarper? δεν είναι λίγες οι φορές που έχω κινδυνέψει να μην προλάβω να βγω από το βαγόνι! Τι να πω...
    5-6 απλοί κανόνες είναι που θα διευκόλυναν όλους μας αλλά δυστυχώς .....



    seliniasmene ευχαριστώ για την υπεράσπιση , αν και πιστεύω ότι αν του θύμιζα έστω κι αμυδρά την Τζούλια , θα μου έστρωνε και χαλί! Μάλλον του θύμισα εκείνη την καθηγήτρια που στην 3η Γυμνασίου τον άφησε μεταξεταστέο στα Μαθηματικά!!! Τι να πω , δεν μπορώ ακόμα και τώρα μετά από τόσες ώρες δεν μπορώ να εξηγήσεω την επιθετικότητά του.
    A , ο εξαιρετικός Μαζίνι! Έχουμε λιώσει τον τελευταίο του δίσκο!
    Αύριο λέω να βάλω έναν άλλο Ιταλιάνο να μας τραγουδά '' La situazione economica non e buona''...





    vipera μόλις τελείωσε το παιχνίδι....
    Αν είναι δυνατόν , ο άλλος καλοκαιριάτικα φορούσε την ίδια μπλούζα για μία εβδομάδα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πλήρης ταύτιση.

    Επιπλέον θα προσέθετα:
    Αυτούς που ενώ βλέπουν ότι υπάρχει σειρά αυτοκινήτων μπροστά σου, αναβοσβήνουν τα φώτα για να κάνεις δεξιά να περάσουν.

    Που τους λες καλημέρα και κάτι μουγκρίζουν από μέσα τους για απάντηση.

    Που δε μαθαίνουν στα παιδιά τους τρόπους και τα αφήνουν να ενοχλούν αγνώστους, προκειμένου να εξασφαλίζουν οι ίδιοι την ησυχία τους.

    Που χτίζουν τούρτες καταστρέφοντας το φυσικό τοπίο.

    Που πάνε στα μπουζούκια (sorry madame de kourelle).

    ... to be continued

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όσο σκέφτομαι οτι σκούπιζε τον ιδρώτα με τη μπλούζα και την άλλη μέρα ερχόταν πάλι με την ίδια και σε ακούμπαγε, μου γυρνάνε ανάποδα τα έντερα!
    Και δεν φαντάζεσαι, θα μηνύσω τους διατητές της ουέφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. chic in greek συμφωνώ 100% με όσα γράφετε και να πω ότι ο κατάλογος τούτος είναι πολύ πολύ μακρύς κι ενίοτε θα επανέρχομαι σε αυτόν συμπληρώνοντάς τον!
    Χα χα ! Οι τούρτες! Είναι απίστευτο , τι ''αρχιτεκτονική παρέμβαση'' μπορεί να δει κανείς εδώ στα προάστια! Λέω κάποτε να κάνω ένα φωτογραφικό ρεπορτάζ- θα έχει ενδιαφέρον,για παράδειγμα εδώ κοντά βρίσκεται ένα σπίτι του οποίου το μπαλκόνι αναπαριστά γέφυρα πλοίου!!!
    Να ζητήσω εκ των προτέρων συγγνώμη από την madame de kourelle , αλλά ένα πράγμα που με χαροποιεί με αυτήν την κρίση είναι ότι τα μπουζούκια- σκυλάδικα θα γνωρίσουν την απόλυτη παρακμή!





    vipera αυτόν τον Βαν ντε Μπλέκερε πάντα τον φοβάμαι, κάπου πήγε να του ξεφύγει το παιχνίδι χθες. Ο Μουρίνιο από την άλλη είναι ..γάτα!
    Κάποτε πρέπει ,έστω και διακριτικά, να πείτε στο φίλο σας ότι πότε πότε πρέπει να αλλάζει μπλούζα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Μουρίνιο είναι ο άνθρωπος που μισώ πιο πολύ σε αυτόν τον πλανήτη! Άντε, μαζί με τον Ιμπραΐμοβιτς(!). Καλά του έκαναν στο τέλος του αγώνα, που άνοιξαν το ποτιστικό και τον κάνανε... να μην πω σαν τι! Ευλογημένος ο υπάλληλος του γηπέδου που άνοιξε το ποτιστικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι πωλητές εκτός απο αναιδείς, μπορούν να γίνουν (ακόμα χειρότερα) σνομπ και ψωνάρες. Πόσο μου τη δίνει που μπαίνω σε μερικά μαγαζιά και με κοιτάνε με ένα ύφος όπως την Τζούλια Ρόμπερτς στο Pretty Woman! Μάλλον θεωρούν οτι εγώ πρέπει να τις εξυπηρετήσω και όχι αυτές. Τραγική συμπεριφορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή