Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Basta!

Φτάνει πια! Δηλώνω επίσημα ότι βαρέθηκα να μιλώ για το Δου-νου-του , την ύφεση και το κακό μας συναπάντημα.

Φτάνει πια και με τις τόσο ανατριχιαστικά κοκκαλιάρες μοντέλες που ανεβοκατεβαίνουν τις πασαρέλες σαν mini size zombies. Τα γράφω όλα αυτά με αφορμή άρθρο του ''Κ'' της Καθημερινής με τον εύγλωττο τίτλο ''Η μόδα φλερτάρει με τις πραγματικές γυναίκες''. Επιτέλους πρέπει να σταματήσει αυτή η νοσηρή εμμονή του χώρου της μόδας να χρησιμοποιεί  ...ζωντανές κρεμάστρες!

Κάποιοι του χώρου αυτού -πρόσεξε Karl γιατί σ'έχω στην μπούκα!-  διατείνονται ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιούν chubby μοντέλες , γιατί το πάχος είναι ανθυγιεινό.....! Ενώ γι'αυτούς υγιεινό θεωρείται να είσαι 1, 70 ύψος και με 25 κιλά!!! Βρε , ουστ από εδώ!

Προσωπικά προτιμώ χίλιες φορές τούτη εδώ την chubby , την Crystal Renn. Κι επιτέλους να , ένα φωτομοντέλο που κάνει θραύση παρόλο που έχει περιφέρειες , είναι μελαχρινή και -με συγχωρείτε που θα το πω - δεν έχει ρωσικό επώνυμο!
********************************************************
Λοιπόν , το ''Blast from the past'' συνεχίζεται με τους Eyeless in Gaza-από τα πολύ αγαπημένα μου συγκροτήματα εκείνη την εποχή , μου άρεσε πολύ η περίεργη φωνή του τραγουδιστή! Τους θυμάται κανείς; ...........................Ήμουν σίγουρη...!!!!! Τούτο δω το βιντεάκι είναι τόσο ''πρωτότυπο'' όσο και το χθεσινό! Απολαύστε το (κι ακούστε και το χθεσινό αν δεν μπήκατε ακόμη στον κόπο)

9 σχόλια:

  1. Crispy to διάβασα κι εγώ και πέρα από την προφανή χαρά που μου προκαλεί η είδηση ότι δεν είναι πλέον (εντελώς) απαραίτητο να είσαι ανορεξική για να θεωρηθείς όμορφη, διάβασα ότι
    δε χρειάζεται (πια) να είσαι ούτε 22 χρονών: η απενοχοποίηση των 30άρηδων ήρθε όταν αυτές έγιναν αγοραστική δύναμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. foteini ναι κι η ηλικία επιτέλους να απενοχοποιηθεί! Μια και το ανέφερες , αυτό με την ηλικία έφτασε στα όριά του -για μένα τουλάχιστον- με τη χειμερινή καμπάνια του Marc Jacobs που χρησιμοποίησε ένα 16χρονο νυμφίδιο να λανσάρει τα ρούχα και το νέο άρωμά του. Ήταν αποκρουστικό σχεδόν, το αποτέλεσμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι Crispy, άσε, τα λέω σε κάτι κορίτσια και με κοιτάνε σαν να είμαι τρελή! Και θυμάμαι που πιο παλιά είχες βάλει τη "χυμώδη" Μόνικα Μπελούτσι, που δεν είναι ούτε ξανθιά αλλά ούτε και σκελετός... Είναι από τις γυναίκες που οι άντρες θα θυμούνται για πάρα πολλά χρόνια, πίστεψέ με. Και μάλλον η κα. Ζιζέλ θα ξεχαστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. vipera έτσι ακριβώς είναι όπως τα λες. Πες στις φίλες σου ότι μεγαλύτερη σημασία έχει να φαίνεσαι φυσιολογική και κυρίως να είσαι υγιής. Κάτι που είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου από μικρή , ήταν ότι δεν θα θυσίαζα την υγεία μου στο βωμό του κοκκαλιάρικου mainstream look.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H Cristal είναι πανέμορφη! Σου έρχεται να την αγγίξεις...Ενώ αυτές που τριγυρνάνε στις πασαρέλες αν της αγγίξεις θα πέσουν κάτω από την ασιτία και τη κόκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εντάξει δεν λέω να γίνουμε 800 κιλά αηδία, αλλά να νιώθουμε άνετα με το σώμα μας, υγιείς. Όχι υπερβολές!! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. vipera έτσι είναι! Ούτε 800 κιλά αηδία αλλά ούτε 8 κιλά ...ανατριχίλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. pink_fish τις βρίσκω πια ανατριχιαστικά αδύνατες και πέρα από το σοβαρό γεγονός ότι περνάνε ένα αρρωστημένο -κι επικίνδυνο- πρότυπο στα νέα κορίτσια , απλά δεν είναι καθόλου ελκυστικό, αντίθετα απωθεί! Απορώ πώς κάποιοι σχεδιαστές επιμένουν εμμονικά να τις χρησιμοποιούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πριν λίγα χρόνια δεν ξέραμε οτι υπάρχει πάθηση που λέγεται ανορεξία. Σήμερα έχει γίνει και μόδα. Είσαι "in" αν τρέχεις στα νοσοκομεία και στους ψυχολόγους βρε αδερφε. Το χειρότερο είναι απελπισία που νιώθεις κάποιες φορές όταν κοιτάς τον καθρέφτη γιατί απέχεις χιλιόμετρα μακριά απο το πρότυπο γυναίκας που μας εμβολιάζουν καθημερινά. Viva la revolution!

    ΑπάντησηΔιαγραφή