Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Que connerie!

Είπα να εκφραστώ στα γαλλικά για να κρατήσω το επίπεδο του blog στο...σεμνά και ταπεινά!



Έχουν περάσει κάποιες μέρες αλλά δε λέω να βγάλω από το μυαλό μου αυτήν την ανεκδιήγητη σαχλαμάρα!
Δεν μπορώ να το πιστέψω , πόσο μάλλον να το χωνέψω , ότι κάποιοι είχαν το θράσος να φτιάξουν ένα τέτοιο ακαλαίσθητο , μπανάλ , βλακώδες , ανούσιο , άτεχνο , γελοίο και καθόλου μα καθόλου αστείο σποτάκι για την επιστροφή των μαρμάρων!  (άλλο θέμα κι αυτό , το μόνο που μας λείπει για να ''ολοκληρωθούμε'' ως έθνος είναι...τα μάρμαρα! Τι ''καημός'' κι αυτός! )
Ειλικρινά, υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι αυτό το σποτάκι είναι πνευματώδες κι αστείο; Το έχω ξαναπεί. Ως λαός πάσχουμε από καλό , πνευματώδες χιούμορ , δεν τολμούμε ούτε για αστείο τον αυτοσαρκασμό -αλοίμονο , τέτοια φυλάρα που είμαστε! Και τούτο η απίστευτης σύλληψης connerie επιβεβαιώνει τα λόγια μου!
Και τέλος να προσθέσω ότι κυκλοφορεί πολύ σοβαροφάνεια βρε παιδιά , πολλή επιτήδευση , πολύ δήθεν. Χαλαρώστε ,στελέχη μου , των διαφημιστικών εταιριών (και των καμπανιών για τα μάρμαρα) !
Και παρεμπιπτόντως , δείτε κανα επεισόδιο από το Curb Your Enthusiasm , έτσι για να μάθετε πέντε πράγματα περί καλού και σωστού χιούμορ!

10 σχόλια:

  1. Το χειρότερο είναι ότι ο περισσότερος κόσμος μέσα από τέτοιες καθαρά marketing τύπου καμπάνιες, μπαίνοντας σε μια ιστοσελίδα και πατώντας ένα κουμπί, αισθάνεται δραστήριος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kameleon έχεις δίκιο! Φαντάζομαι στην προκειμένη περίπτωση με τι...εθνική έπαρση κι υπερηφάνεια θα πατάνε το ρημάδι το κουμπί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απορούσα τόσες μέρες τι έχει γίνει στο facebook και όλοι οι φίλοι μουκάνουν join σ' αυτό το group με το όνομα Bring them Back! Πόσο ανεκδιήγητη είναι αυτή η σαχλαμάρα, για να χρησιμοποιήσω τα λόγια σου και τι νομίζουμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε με το να γίνουμε για άλλη μια φορά διεθνώς ρεζίλι δεν μπορώ να καταλάβω... Κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμετικά σοβαροφανές.
    Πάντως έχει πλάκα που σε κάποιο σημείο ο Αλιάγας λέει ότι το μόνο που ζητάμε είναι η επιστροφή των μαρμάρων. Ξεχνάει μάλλον ότι χρειαζόμαστε και την ελεημοσύνη των ξένων για να ξεχειμωνιάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΙΑΡΟ...Κι η απόπειρα του σπόνσορα (Metaxa), να συνδέσει το brand toυ με ελληνοπρεπή αιτήματα και ιδεώδη (τρομάρα μας) ... pathetic.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πες τα, έχω βαρεθεί να το ακούω, να το διαβάζω, δεν μπορώ άλλο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. foteini επειδή δεν έχω facebook δεν ήξερα ότι είχε κυκλοφορήσει τόσο πολύ. Όπως λες κι εσύ , μόνο ρεζίλι μπορεί να μας κάνει.




    mahler76 ...και με περικεφαλαία!




    madame De Kourelle ...totally pathetic. Πραγματικά αυτο με το Μεταξά, δεν μπορούσα να καταλάβω πού κόλλαγε!




    chic in greek ειλικρινά όλα τα'χε η Μαριορή... . Έχουμε λύσει όλα τα προβλήματά μας και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι ...το πετράδι στο μπακιρένιο στέμμα...



    vipera ευτυχώς που δεν έχω facebook, αν το έβλεπα συνέχεια μπροστά μου θα είχα σπάσει τον η/υ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρώτα λίγο το μπαμπά σε τι κατάσταση βρίσκεται ο υπολογιστής τις τελευταίες μέρες και θα καταλάβεις! Άσε, το φέισμπουκ μου την έχει σπάσει, γι' αυτό και κάνω αποχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. vipera τι εννοείς ; Σε τι κατάσταση είναι ο υπολογιστής; Προσωπικά , δεν έχω ιδέα από facebook!

    ΑπάντησηΔιαγραφή