Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Greek salad



 Ο εθνικός μας σεφ προτείνει νέες παραλλαγές της εθνικής μας σαλάτας

To Glorious Greece βυθίστηκε στο Nelson Mandela Bay , του Port Elizabeth στο South Africa.
Το 94 στην πρώτη μας συμμετοχή σε Μουντιάλ είχαμε χάσει με τα σκορ 4-4-2 . Φέτος προβλέπω να χάνουμε με τα ίδια σκορ από την ανάποδη : 2-4-4. Το μόνο που μένει πια - γιατί δεν μιλάμε για πρόκριση στην επόμενη φάση - είναι αν θα υπάρξει Έλληνας ποδοσφαιριστής που θα σκοράρει σε Μουντιάλ.
Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω να παρακολουθώ το Μουντιάλ. Δεν αντέχω τον ήχο από τις ...βουβουζέλες κι έχω δει μόνον δύο αγώνες - αυτό το βουητό έχει εγκατασταθεί στο κεφάλι μου , ξάπλωσα χθες το βράδυ να κοιμηθώ κι όλα βούιζαν ...και δεν ήταν κουνούπι αυτό που βούιζε... Δεν αντέχω επίσης, τα σχόλια των Ελλήνων σπορτσκάστερ. ''Το έχουμε το παιχνίδι'' επέμενε σε υστερικό τόνο ο ένας από τους δύο δημοσιογράφους που μετέδιδαν σήμερα . Τώρα ''πώς έχεις'' ένα παιχνίδι στο οποίο χάνεις είναι άξιο ανάλυσης....Κι εγώ βαριέμαι ...Κι οι ζέστες σφίγγουν...!

10 σχόλια:

  1. Κάποτε κάποιος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, δε θυμάμαι ποιός γαμώτη, είπε την κορυφαία ατάκα
    "σ'αυτήν τη γαμημένη χώρα, μόνο μια παρθενιά έχει απομείνει, να βάλουμε γκολ σε μουντιάλ"
    τι στοίχημα να βάλουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. sarper? με αυτό που είδα σήμερα βάζω στοίχημα ότι τούτη η παρθενία θα μείνει για τα επόμενα 4,8 ή 12 χρόνια!!! Ελπίζω να διαψευστώ βέβαια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α, έχει πολύ πλάκα η Ελλάδα στο Μουντιάλ! Φυσάνε και ξεφυσάνε οι παίκτες! Μην σταματήσεις να βλέπεις το Μουντιάλ, για όνομα του Θεού! Ακόμα και αν ο αγώνας είναι αδιάφορος, έχουν πλάκα τα σχόλια που θα ψαρέψεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. vipera φυσάνε και ξεφυσάνε επειδή σέρνονται από τη βαρεμάρα! Μέχρι να πάρουν απόφαση να κυνηγήσουν την μπάλα , οι Κορεάτες είχαν κάνει το γύρο του γηπέδου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Crispy είναι γρήγοροι οι άτιμοι! Και οι μισοί δικοί μας έχουν ξεμαίνει από το 2004, και δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πράγμα που σημαίνει ότι ο σεφ Otto χρησιμοποίησε ...μπαγιάτικα υλικά στη σαλάτα του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ακριβώς Crispy, και νομίζω ότι θα μας πειράξει στο στομάχι στο τέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Helloo! δεν παρακολουθώ σχεδόν καθόλου μπάλα οπότε το μόνο μου σχόλιο είναι οτι είναι τέλειο το νέο λουκ και ο αγαπημένος Γούντι :)

    Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. asxeto...ekane o anthimos xtes kyrhgma....des to k perimenw anarthsh afierwmenh.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. foteini η σκηνή αυτή είναι η αμέσως επόμενη από την σκηνή της προηγούμενης φωτό. Μιλάνε στο δρόμο και μετά ανεβαίνουν στο διαμέρισμα της Άννι και πίνουν κρασί στην βεράντα της (φαντάσου πόσες φορές έχω δει την ταινία!!!)





    Άλεξ θα επιληφθώ επί του θέματος! Τον παλιο-μουτζαχεντίν τι μεσαίωνας είναι αυτός;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή