Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Stranger Things #7 (spoiler alert)


Από την αρχή του επεισοδίου η δράση είναι καταιγιστική. Μάικ, Λούκας, Ντάστιν, Ελέβεν πάλι ενωμένοι τρέχουν να σωθούν από τον Δρ. Μπρέννερ κι από το FBI ουσιαστικά, που πια δεν κρατά τα προσχήματα. Η Ελέβεν σχεδόν εξαντλείται από τη χρήση των υπερφυσικών της δυνάμεων για να σώσει τους φίλους της.

Από την άλλη, ο αρχηγός Τομ κι η Τζόις επιτέλους μαθαίνουν όσα γνωρίζουν η Νάνσυ με τον Τζόναθαν κι αντίστροφα. Και καταφέρνουν κι έρχονται σε επαφή με τα παιδιά που κρύβονται. Έτσι όσοι γνωρίζουν ότι ο Γουίλ είναι ζωντανός, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να τον βρουν αλλά και να αντιμετωπίσουν τους κοινούς εχθρούς.



Στην προσπάθεια τους να βρουν που είναι ο Γουίλ κι η Μπαρμπ και κυρίως να διαπιστώσουν αν είναι ακόμα ζωντανοί, επαναλαμβάνουν σε μικρή κλίμακα τα πειράματα του Μπρέννερ κι έτσι η Ελέβεν οδηγείται στη διάσταση "Ανάποδα", όπως την έχουν ονομάσει. Εκεί βρίσκει τον Γουίλ σε κακή κατάσταση αλλά ζωντανό.




Ο Τομ κι η Τζόις αποφασίζουν να εισέλθουν στα εργαστήρια για να μπουν από την "κεντρική πύλη" ας την πούμε, στην άλλη διάσταση.

Η Νάνσυ κι ο Τζόναθαν αποφασίζουν να παγιδέψουν το τέρας, έχοντας διαπιστώσει ότι του αρέσει ...το αίμα!



Υπάρχει διάχυτη η αίσθηση του φόβου αλλά συγχρόνως της αποφασιστικότητας από όλους τους πρωταγωνιστές μας. Είναι πεισμωμένοι να βρουν τον Γουίλ και να σκοτώσουν το τέρας. Και κυρίως από τους μικρούς μας φίλους οι οποίοι αποδεικνύονται επαρκέστατοι βοηθοί των μεγάλων, και σε μερικές φάσεις τα καταφέρνουν και καλύτερα! Βοηθά και το γεγονός ότι είναι σαϊνια στη Χημεία και την Φυσική- τα μόνα μαθήματα που θα σε σώσουν όταν σκάσουν μύτη τέρατα από άλλες διαστάσεις!

Το μικρό και κάποτε υπερβολικά ήσυχο Χώκινς είναι έτοιμο να έρθει σε σύγκρουση με τις πιο σκοτεινές κι επικίνδυνες δυνάμεις.

Πάμε για γκραν φινάλε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου