Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Ξεφυλλίζοντας τα free press

Σε εβδομαδιαίο free press διάβασα ότι ''Το Μοναστηράκι αρχίζει σιγά σιγά να μοιάζει με το Covent Garden''!!! Ε; Τι; Πώς; Φιλαράκια , πέστε μου πού βρίσκετε τα ''happy glasses'' να πάμε να αγοράσαμε κι εμείς κανα ζευγάρι. Να βγαίνω στην Vouliagmenis Avenue και ν'αναφωνώ ''Oh , Champs Elysee'' . Ή μάλλον όχι ...Θα κάνω την Συγγρού , Champs Elysee μιας και καταλήγει στην Πύλη του Αδριανού (βλέπε Arc de triomphe!), την Ερμού την μετονομάζω σε via Condotti . Η Μητρόπολη (ο ναός) θα γίνει το αθηναϊκό Duomo. Για να δω τι άλλο , τι άλλο ...Α, ναι το Ζάππειο σε Hyde Park , τα Εξάρχεια σε Quartier Latin (Rive Gauche , στην πάνω ''όχθη'' της Ακαδημίας), η πλατεία Ομονοίας θα είναι η δική μας Washington Square.
Κρίμα που η πόλη δεν έχει ποτάμι με γέφυρες. Eκεί θα ξεσαλώναμε! Τι Brooklyn bridge , τι Pont Neuf  , τι Tower Bridge!!!

Απευθύνω πρόσκληση στην Roisin, αφού βγαίνει και τραγουδά στα πέριξ του Covent Garden , να πεταχτεί μέχρι την πλατεία Μοναστηρακίου -που μην ξεχνάτε αρχίζει σιγά σιγά να μοιάζει στο Covent Garden - να δώσει κι εδώ μια αυτοσχέδια συναυλιούλα!



P.S.: Curb your enthusiasm , old chap!

5 σχόλια:

  1. ό,τι πίπα θες στα free press θα την διαβάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mahler76 τον τελευταίο καιρό τα διαβάζω μόνο και μόνο γιατί μ'εκνευρίζουν-έχω μαζοχιστικές τάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Crispy, ειλικρινά με κάνεις να ζηλεύω! Στείλε και από εδώ κανένα φυλλάδιο να ενημερωνόμαστε, που έχουμε μείνει πίσω.. Τώρα που το σκέφτομαι, δεν θα χρειαστεί ποτέ να πάω στο εξωτερικό, μιας και η χώρα μας είναι ένα κράμα ξένων τόπων. Κάθε καλοκαίρι να φανταστείς πάω τουλάχιστον μια φορά στην εξωτική Καραϊβική (σύμφωνα πάντα με διαφημίσεις), δηλαδή στα Σίβωτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Crispy, αυτό που θα έπρεπε να γράφει κανονικά είναι οτι το Covent Garden μοιάζει στο Μοναστηράκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. vipera φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι στις εξωφρενικές διαφημίσεις του ΕΟΤ που κατάφερε και χώρεσε ολόκληρη γη στην Ελλαδίτσα μας. Ποιος τη χάρη μας! Εμ , πώς μετά να μην μας μπει στο μυαλό ότι είμαστε το κέντρο του κόσμου!!!



    zekia επιτέλους κάποιος να βάλει τα πράγματα στη θέση τους! Απαιτώ να μάθω ποια είναι η παριζιάνικη λεωφόροος Πανεπιστημίου , ποια η λονδρέζικη πλατεία Συντάγματος! Πού στον κόσμο υπάρχει αντίστοιχο Κολωνάκι;;; Ε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή