Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Η σειρά στην οποία κάνει guest εμφάνιση ο Jim Jarmusch!








Η σειρά στην οποία κάνει guest εμφάνιση ο πιο cool από τους σύγχρονους σκηνοθέτες, ο Jim Jarmusch ντε, είναι η Bored to Death .




Δεν είναι καινούργια, ξεκίνησε το 2009 και κράτησε δυστυχώς μόνο για 3 σεζόν. Στην Ελλάδα μάλλον παίχτηκε σε καλωδιακό κανάλι, γιατί της έχει αποδοθεί ο ελληνικός τίτλος "Ανειδίκευτος ντετέκτιβ".




Ο Τζονάθαν είναι ένας αποτυχημένος συγγραφέας, εθισμένος στο λευκό κρασί, που περιφέρεται μεταξύ Μπρούκλιν και Μανχάταν παριστάνοντας αυτό που λέει ο ελληνικός τίτλος της σειράς, τον ανειδίκευτο ντετέκτιβ!




Την παρέα συμπληρώνουν οι καλοί του φίλοι, ο Ρέι, ένας τσαπατσούλης καρτουνίστας εθισμένος στο σεξ κι ο Τζωρτζ, εξηντάρης εκδότης εθισμένος στη μαριχουάνα, οι οποίοι δεν διστάζουν ποτέ να τον βοηθήσουν στις υποθέσεις που αναλαμβάνει.






Η σειρά είναι διανθισμένη με το τυπικό νεουορκέζικο χιούμορ, ενώ στο σενάριο μοιάζει να συναντήθηκαν ο Γουες Άντερσον με τον Γούντι Άλλεν.






Οι υπαρξιακές αναζητήσεις των τριών ηρώων δεν σταματούν ποτέ ούτε όταν βρίσκονται σε επικίνδυνες αποστολές!





Οι πρωταγωνιστές είναι απολαυστικότατοι: Jason Schwartzman ως Jonathan, Zach Galifianakis ως Ray & Ted Danson ως George.



Κι οι τίτλοι αρχής είναι πάρα πολύ όμορφα σχεδιασμένοι, όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα με σειρές της ΗΒΟ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου